3 ethical business practices we strive to follow to ensure your peace of mind when shop with us.

  1. All the products we carry are carefully choosen and much sough-after with positive testimonial in the market.
  2. We often have partners to share the bulk purchase with us. The cheap price in return will offer to you as always and result lower than market price :)
  3. Though we try our best to sell customers only genuine products, should you find them not in good manner or proof of imitation we accept return and exchange accordingly.

Dherbs Lipstick Collagen Treatment

Dherbs Lipstick Collagen Treatment
Dherbs Lipstick Collagen Treatment Dherbs Lipstick Collagen Treatment
Product SKU: Dherbs Lipstick Collagen Treatment
Availability: In Stock
Price: RM25.00

2 or more RM23.00
5 or more RM21.00
Qty:     - OR -   Add to Wish List
Add to Compare

DHERBS LIPSTICK COLLAGEN TREATMENT

HARGA PASARAN: RM25 (SM) )

 

HARGA PROMOSI DARI KAMI:

1 PCS RM25

2 PCS RM76

5 PCS RM100

 

lipstick collagen

 

Bibir kering, gincu tidak tahan lama, mengelupas, sensitif, gelap dan tidak menarik jangan bimbang dengan gincu rawatan d’herbs anda akan memiliki bibir yang seksi, muggil serta kemerah-merahan secara semulajadi.

Fungsi :

1) Sebagai penyeri bibir semulajadi mengikut suhu badan dan darah
2) Melembabkan bibir yang kering dan merekah
3) Sesuai juga untuk bibir yang gelap akibat merokok dan faktor keturunan
4) Sesuai digunakan oleh lelaki dan wanita
5) Simpan di tempat yang bersuhu bilik (30′-35′C)

TESTIMONI PENGGUNA LIPSTICK COLLAGEN TREATMENT

Azira – Shah Alam
setelah mencuba lipstik rawatan ini masalah bibir merekah, mengelupas dan sensetif tiada lagi.. malah rakan2 saya geram melihat bibir saya yang seksi dan munggil.. saya akan menjadi pengguna setia produk ini.

Rina – Kuala Lumpur
bibir saya berwarna gelap dan kering..setelah mencuba lipstik collagen, bibir saya lembab dan berwarna merah jambu secara semulajadi.

Amalina – yey yey nak cerita pengalaman saya sendiri menggunakan lipstick collagen treatment d’herbs ni bibir jadi lembab, munggil, bibir jadi penuh, dh terasa mcm mulut angelina jolie plak, seksi gituu… pastu yg syoknya bibir jd pink semulajadi.suka sgt & yg paling sy suka bibir jd licin je seolah2 mcm pakai scrub je kt bibir…

4 mei 2011 – “saya pakai lipstick collagen ni masa kat rumah, suami balik keje terus tegur..”aik apsal bibir merah seksi ni…geram tgk”….memang puas hatiii, suka betul saya..hehehehe”

1 mei 2011 –Puan Ros Rca said – akhirnya jumpa juga dgn lipstick yang sesuai dgn bibir saya …happy sgt2. kalau sebelum ni bila pakai lipstick lain bibir kering n selalu sakit tapi bila guna lipstick collogen ni rasa lembab je bibir n macam letak minyak plak . warna pun tahan lama n kekal cantik walau duk kat panas n aircond…tq ye :):)

9 mei 2011 Mid Min – saya dh dpt smlam…best giler pkai lipstik tu…bibir x kering..kulit dh x mnglupas mcm biasa…tq lina..yg lg syok dh cuci bibir bersih pn…masih kemerah-merahan gitu…



Write a review

Your Name:


Your Review: Note: HTML is not translated!

Rating: Bad           Good


Copyright © 2019 Cosy Skin Shop. All rights reserved.eCommerce by SiteGiant